Apotheker Assistent

Riguardo il lavoro

Je bent als Apotheker Assistent verantwoordelijk voor het produceren van geneesmiddelen bij onze apotheker klanten. Dit omvat het bereiden en het labellen van de afgewerkte geneesmiddelen. Samen met de verantwoordelijke Apotheker sta je in voor het opmaken van een planning en het professionaliseren van deze dienst bij de klant.

Distinguiti dagli altri

Je beschikt over de volgende kwalificaties, ervaring en capaciteiten:

Je bent gediplomeerd Apotheker Assistent. Bij voorkeur heb je reeds ervaring als apotheek assistent en ben je gekend met het bereiden van magistrale bereidingen. Je bent enthousiast en gedreven. Je doet je werk met de grootste zorgvuldigheid en hebt oog voor detail. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent bereid je te verplaatsen naar onze verschillende klanten in West- en Oost-Vlaanderen.

Cosa offriamo

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Condividi questa posizione: