Salarisadministrateur

About the job

Ben jij specialist in salarisbetalingen, klantgericht, ambitieus en vastberaden om jezelf verder te ontwikkelen in een sleutelpositie op HR? Solliciteer dan voor onze functie als Salarisadministrateur.

  • Je bent in je functie verantwoordelijk voor de in-, door- en uitstroom op het gebied van loonbetalingen. Daarnaast ondersteun je de afdeling HR in operationele zaken en werk je mee aan diverse (internationale) HR-projecten. 
  • Je belangrijkste taken zijn het dagelijkse beheer van de salaris- en personeelsadministratie voor alle 8 Nederlandse en 7 Belgische werkmaatschappijen (Nederland: ca. 450 medewerkers / België: ca. 100 ), de maandelijkse loonvoorbereiding en -verwerking van A tot Z en de maandelijkse loonrapportering, rekening houdend met de verschillende cao's per entiteit.
  • Ook ben je in deze afwisselende functie verantwoordelijk voor het opnemen van projecten ter verbetering van de efficiëntie van de HR administratie, voor de opvolging van collectieve verzekeringen als pensioen, eigenrisicoverzekering, ziektekostenverzekering, verlof en het beheer van het wagenpark (circa 50 - 75 lease wagens). 

Set yourself apart

Je beschikt over de volgende kwalificaties, ervaring en capaciteiten:

  • Je beschikt over een bachelor diploma, een diploma PDL en kennis over Nederlands arbeidsrecht
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Affiniteit met ADP Perman is een absolute pré
  • Je hebt sterke organisatorische en administratieve skills en bent bedreven met computer programma’s zoals MS Word, Excel etc.
  • Je bent analytisch, proactief en servicegericht ingesteld en schrikt je niet terug voor een hands-on cultuur die snelheid, flexibiliteit en ambitie van jou vraagt
  • Je bent ondernemend en staat je mannetje in een solistische positie binnen een team van HR-professionals waarin (internationale) groei aan de orde van de dag is. 

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden, waaronder een discretionaire bonusregeling, reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering, lunchfaciliteiten en een bijdrage aan de pensioenpremie.

Share this job opening: