Corporate Controller

About the job

Als Corporate Controller ben je verantwoordelijk voor het analyseren en consolideren van financiële rapportages van de organisatie. Je beoordeelt of de performance in lijn is met de strategie en doelstellingen van de organisatie en rapporteert hierover.

Je vervult een belangrijke rol bij het signaleren van trends en ontwikkelingen die de performance van Fagron beïnvloeden en levert toegevoegde waarde aan de besluitvorming op operationeel, tactisch en strategisch niveau door het adviseren van het management en directie. Je bent tevens nauw betrokken bij het verbeteren van het interne control framework. Je staat in nauw contact met de lokale Business Controllers en Area Finance Managers in diverse landen en fungeert als adviseur en sparringpartner voor hen. Je neemt tevens deel aan internationale projecten en bent mede verantwoordelijk voor het integratietraject na een overname. Incidenteel reis je naar de lokale bedrijven om het financiële integratietraject te versoepelen.

Set yourself apart

Je beschikt over de volgende kwalificaties, ervaring en capaciteiten:

  • WO-diploma in bedrijfseconomische richting
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een beursgenoteerde omgeving of binnen de Big 4
  • Ervaring met IFRS
  • Uitstekende Excel skills
  • Je houdt van de dynamiek op de Global Finance afdeling
  • Je bent flexibel, gestructureerd, kwaliteits- en veranderingsgericht en hebt een hands-on instelling
  • Uitstekende communicatie skills in woord en geschrift in Nederlands en Engels voor interne en externe stakeholders
  • Je treedt op als ambassadeur van de Finance Corporate standaarden, hierin ben je een perfecte adviseur en change manager

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Share this job opening: