Sales Manager

About the job

Je bent als Sales Manager voor het Pharma kanaal verantwoordelijk voor het aansturen van je team en het uitzetten van een commercieel beleid en dit voor België en Luxemburg. Je team, bestaande uit 12 Sales Representatives, bezoeken apothekers in hun sector en overtuigen hen van ons innovatief en uitgebreid portfolio aan producten.
Je takenpakket als Sales Manager omvat onder andere:

  • Het stimuleren en coachen van je interne en externe medewerkers met het oog op het behalen van de vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Je formuleert hierbij targets en objectieven en bewaakt de teamgeest.
  • Het analyseren van cijfergegevens en vertalen naar commerciële targets welke je gestructureerd uitwerkt, aanstuurt en zorgvuldig opvolgt.
  • Het zoeken naar innovaties en trends binnen de markt en jezelf continu op de hoogte houden van nieuwe wetgeving en andere evoluties binnen de markt.
  • Het onderhouden van contacten met strategisch belangrijke (potentiële) klanten en regelmatig aanwezig zijn op seminaries, events, netwerkmomenten,…

Set yourself apart

Je beschikt over de volgende kwalificaties, ervaring en capaciteiten:

Je kan een master diploma voorleggen of bent gelijkwaardig door ervaring. Je kan terugblikken op een ruime ervaring als Sales Manager binnen de farmaceutische sector. Je bent een sterke communicator zowel in het Nederlands, Frans als Engels. Als geboren people manager weet je als geen ander je medewerkers te motiveren en de betrokkenheid te verhogen. Je handelt proactief en hebt een hands-on ingsteldheid. Het schrikt je niet af om op frequente basis mee de baan op te gaan en dit in België en Luxemburg. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio.

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Share this job opening: