Account Manager Hospitals

About the job

Je bezoekt binnen de Belgische ziekenhuismarkt zowel de apothekers, aankopers, directieleden als artsen en informeert en overtuigt hen van je innovatieve en uitgebreide productengamma waarbij de focus ligt op de magistrale bereidingen en meer specifiek aseptische en niet-aseptische bereidingen. Je identificeert en contacteert prospecten en bouwt zo de klantenportefeuille verder uit. Je sluit
overeenkomsten en onderhoudt de periodieke contacten met je klanten. Je gaat voortdurend op zoek naar innovatie en nieuwe trends. Je bent verantwoordelijk voor de regio West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en een deeltje van Vlaams-Brabant.

Set yourself apart

Je beschikt over de volgende kwalificaties, ervaring en capaciteiten:

Je beschikt over een diploma in een wetenschappelijke richting en je hebt bij voorkeur ervaring binnen sales in de ziekenhuissector. Je bent vlot in de omgang en beschikt over sterke commerciële skills. Je bent goed georganiseerd en wil je volledig inzetten voor je functie.

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Share this job opening: