Apotheker

O pracy

Je bent als Apotheker Bereider verantwoordelijk voor de productie van geneesmiddelen bij onze apotheker klanten in de regio Limburg en Luik. Je wordt hiervoor bijgestaan door een Apotheker Assistant. Je staat in voor de volledige omkadering van het bereiden van geneesmiddelen bij onze klanten dit gaat om het opmaken van de planning, het regelen van de logistiek, het bijstaan in het maken van de bereidingen, de contacten met de klanten,...

Postaraj wyróżnić się na tle innych

Je beschikt over de volgende kwalificaties, ervaring en capaciteiten:

Je beschikt over een diploma van Master in de Farmaceutische Wetenschappen. Bij voorkeur heb je reeds ervaring opgebouwd binnen een apotheek. Je bent het uithangbord bij onze klanten voor de magistrale bereidingen en beschikt bijgevolg over goede communicatieve vaardigheden. Je streeft ernaar kwaliteitsvol werk af te leveren en dit doe je met het nodige initiatief en doorzettingsvermogen. Je bent bereid je te verplaatsen naar onze verschillende klanten in Limburg en Luik. Je bent bij voorkeur woonachtig in die regio. Je beschikt over een rijbewijs B.

Oferujemy

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Udostępnij informację na temat tego wakatu: