Customer Service Support

O pracy

Je bent samen met je collega’s van het customer service center verantwoordelijk voor de
klanten in België (apothekers, ziekenhuizen en farmaceutische groothandels). Je staat in voor de opname, input en opvolging van de verschillende bestellingen. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat in voor het telefonisch adviseren en het geven van informatie rond het productengamma aan de klanten. Verder vind je het belangrijk om de klant zijn vraag of opmerking goed op te volgen, te registreren en een oplossing terug te koppelen.

Postaraj wyróżnić się na tle innych

Je beschikt over de volgende kwalificaties, ervaring en capaciteiten:

Je hebt een bachelor diploma. Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse en Franse taal, zowel geschreven als gesproken. Je hebt kennis van de courante Office-pakketten, kennis van Navision is een pluspunt. Je bent dynamisch, gedreven en een echte teamplayer. Je bent goed georganiseerd en wil je volledig inzetten voor jouw job.

 

Oferujemy

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Udostępnij informację na temat tego wakatu: