Operations Manager

O pracovní pozici

De Operations Manager voert een kostenefficiënt productiebeleid met als doel een optimale realisatie van de planning en de werkprocessen te garanderen. De afdelingen Magazijn, Printshop, Productie, Technische Dienst en Kantine (> 50 medewerkers) vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Je bent lid van het LeidersTeam van Fagron Services.

 

Verantwoordelijkheidsgebieden/kerntaken:

Inrichten en onderhouden van een optimaal magazijnbeheer, e.e.a. binnen de geldende GMP, GDP, Milieu en Arbo-richtlijnen.

Inrichten en onderhouden van een optimaal etikettenbeheer en productie, e.e.a. binnen de geldende GMP en bedrijfsvoorschriften.

Opstellen van beleidsrichtlijnen, systemen, kwaliteitsnormen en procedures voor het goed functioneren van de productie- en logistieke processen op middellange termijn, in lijn met de beleidsrichtlijnen en normen van de organisatie, met als doel uitvoering te geven aan het beleid van de organisatie.

(Zorgen voor het) verzamelen van de bedrijfsinformatie. Analyseren en interpreteren van de informatie en toetsen aan normen, budgetten en plannen. Dragen van verantwoordelijkheid voor de jaarrekening (juistheid, volledigheid, tijdigheid).

Opstellen van financiële langere termijnplannen en implementeren in overleg met het management van het bedrijfsonderdeel en groepscontrolling.

Initiëren van automatiseringsprojecten en mede ontwikkelen in samenwerking met de Fagron Informatie Management afdeling.

Bouwen van een hecht team van hoog gekwalificeerde medewerkers en de samenwerking tussen de teamleden aanmoedigen met als doel als een goed functionerende afdeling te werken.

Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

 

Vystupte z davu

Je beschikt over de volgende kwalificaties, ervaring en capaciteiten:

HBO/academisch niveau (bedrijfskunde, logistiek)

Beheersing ERP-systeem, bij voorkeur Navision

Kunnen werken onder tijdsdruk

Analytisch vermogen

Aantoonbare leidinggevende ervaring en capaciteiten

Ervaring in een productie omgeving is een must

Ervaring in een GMP omgeving is een pré

 

Co nabízíme

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Sdílejte informaci o této pozici: