On-Site IT Support Engineer

Om jobbet

Fagron is op dit moment op zoek ter uitbreiding van haar IT-team naar een On-Site IT Support Engineer gelocaliseeerd in Nazareth. Ben je gepassioneerd door IT en help je graag interne klanten? Wij zijn op zoek naar jou!In samenwerking met het wereldwijde team geef je algemene ondersteuning aan interne klanten in geval van IT-problemen met softwareprogramma's of hardwaresystemen om zo de continuïteit in de dagelijkse operatie te waarborgen.Andere verantwoordelijkheden:-Je verantwoordelijk voor het verlenen van on-site IT ondersteuning.-Je zorgt voor het aannemen en registreren van tickets. Je volgt dit op en informeert de gebruikers.-Je bestelt en maakt computers en GSM toestellen gebruiksklaar.-Je bent verantwoordelijk voor het doorvoeren van standaardwijzigingen volgens vooropgestelde procedures.-Je zorgt voor het installeren van updates en/of doorvoeren van wijzigingen in decentraal beheerde systemen.-Je beheert en zorgt voor het onderhoud van de werkplekken.-Je biedt ondersteuning in applicatie- en IT Delivery projecten.-Door je leergierigheid zorg je voor het onderhouden van de vakkennis en deel je dit.-Je rapporteert op Regelmatig basis binnen het global team over de werkzaamheden.

Din profil

•Je bezit een A2 diploma of Bachelor in IT relevante richting.•Je beheerst uitstekend de courante IT applicaties zoals Windows – Teams – Skype. Kennis van Azure, office 365 en Windows 10 zijn een plus.•Je bent klantgericht en dynamisch.•Je werkt autonoom en je bent ondernemend.•Je hebt interesse om te werken in een internationaal team.•Je bent flexibel om je occassioneel te verplaatsen naar Rotterdam, andere sites in België of sites in Frankrijk. •Je bent vlot in het Nederlands en Engels en je kan communiceren in het Frans.

Vi tilbyder

Wij bieden een unieke werkomgeving waar talent en ambitie zich ten volle kunnen ontwikkelen. We hebben een open en informele organisatiecultuur, waar je zelfstandig moet kunnen werken. Fagron is een jong, professioneel en ambitieus bedrijf met volop groeimogelijkheden en wij bieden je een competitieve vergoeding.
Del dette jobtilbud: