Customer Service Support Medewerker

Om jobbet

Zoek je een baan waar je niet alleen administratief bezig bent, maar ook direct iets voor mensen kunt betekenen? In deze rol bij Fagron speel je een cruciale rol in het zorgproces, door ervoor te zorgen dat onze medicatie op tijd bij apotheken en ziekenhuizen aankomen. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Customer Service Support Medewerker vervul je een veelzijdige rol waarin je zowel klantgericht als administratief bezig bent. Jouw werkzaamheden zijn verdeeld over verschillende onderdelen:

Telefonisch klantcontact: Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, of dat nu apotheken, ziekenhuizen of artsen zijn. Je helpt hen via de telefoon en zorgt dat alle vragen over hun bestelling beantwoord worden.

Administratief: Jij zorgt ervoor dat de bestellingen correct worden verwerkt en dat alle benodigde documenten, zoals artsenverklaringen, in orde zijn. Dit is belangrijk, want hierdoor kunnen wij zorgen dat onze medicatie veilig en op tijd bij de patiënten terechtkomen. Ook verwerk je retour zendingen en zijn er nog andere leuke taken

Debiteurenbeheer: Ben je goed ingewerkt en opzoek naar meer uitdaging? Dan kan je debiteurenbeheer toevoegen aan je takenpakket.  Hierbij zorg je ervoor dat de klantenkaart goed ingericht is. Hiervoor ben je goed in gedetailleerd werken en vindt je het leuk om dingen uit te zoeken.

Din profil

Je zoekt een rol waarin je jouw vaardigheden kunt combineren en waarin je elke dag iets kunt betekenen voor anderen. Je bent iemand die geniet van klantcontact en het helpen van anderen. Telefonisch ben je sterk; je kunt goed luisteren en snel oplossingen bieden. Je houdt van orde en hebt een scherp oog voor details bij administratief werk, zoals het verwerken van bestellingen en controleren van documenten Met affiniteit voor zorg of farmacie, ben je nieuwsgierig om meer te leren in deze sector.

  • Je hebt minimaal één jaar ervaring in een customer service rol
  • Je bent handig met MS Office en als je ervaring hebt met Microsoft Dynamics AX en Dynamics 365 en/ of Navision is dat een plus.
  • Analytisch denkvermogen en een proactieve houding maken jou de ideale kandidaat voor deze veelzijdige functie.

Vi tilbyder

 

  • Flexibele Werkuren: Werk 24-40 uur per week
  • Aantrekkelijk Salaris: Een marktconform salaris tussen €2.600 en €3.200 per maand (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van je ervaring.
  • Prima Voorwaarden: 28 vakantiedagen, een fietsleaseplan en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken na de inwerktijd.
  • Gezellig Team: Je komt terecht in een team waar samenwerking en gezelligheid voorop staan.