Über die Tätigkeit

Als stagiair online marketing help jij Fagron Nederland om onze digitale communicatiemiddelen nog beter in te zetten. Vind jij het leuk om onze social media kanalen te optimaliseren, de effectiviteit van e-mail marketing te vergroten en heb je een vlotte pen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op onze afdeling marketing en communicatie mag je meedenken, maar ook meteen aan de slag! We zijn daarom op zoek naar iemand met een pro-actieve houding en een flinke portie doorzettingsvermogen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt jouw stage ook zo leerzaam. Het ene moment ben je bezig met het creëren en plaatsen van berichten op onze website en social media kanalen zoals Instagram, Facebook en LinkedIn. Een ander moment mag je meedenken over onze online strategie, het nieuwe design voor de website of help je mee nieuw beeldmateriaal te ontwikkelen.

Data is key. Daarom krijg je de kans om op basis van relevante data uit onder andere Google Analytics de websites aan te passen, in Mailchimp A/B tests uit te voeren en de toegevoegde waarde van online marketing op de omzet aan te tonen. Daarnaast help je waar nodig andere collega’s op de afdeling of steekt bijvoorbeeld je handen uit de mouwen tijdens een van onze (digitale) events.

Unser Angebot

Wij bieden je de kans om in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie mee te kijken en daarnaast jouw visie over online marketing meteen in de praktijk te brengen. Een leuke stage met veel ontwikkelingsmogelijkheden en een maandelijkse stagevergoeding van €400.


57 Job(s) gefunden