Team Leader Steriele Productieomgeving

À propos du poste

Fagron Compounding Services heeft een bereidingsunit te Bornem, waar er voor de ziekenhuismarkt aseptische en risicovolle bereidingen worden geproduceerd en gedistribueerd. Voor onze bereidingsunit zijn we op zoek naar een gemotiveerde teamleader. Je zal als coach fungeren voor een team van een 5tal bereiders van medicatie (compounding technicians) en dit in een steriele productie afdeling. Je zal hierbij verantwoordelijk zijn voor volgende:

  • het aansturen van het team in productie
  • het opmaken van de wekelijkse planning zowel op product- als op personeelsvlak
  • het opmaken van een opleidingsplan voor nieuwkomers en het aanleren van aseptische handelingen
  • het afleveren van producten met de hoogst mogelijke kwaliteit 
  • je helpt tevens mee met het maken van de bereidingen

Distinguez-vous !

Je beschikt over de volgende kwalificaties, ervaring en capaciteiten:

Je beschikt over een hoger diploma in een wetenschappelijke en/of technische richting en kan terugblikken op een eerste ervaring als leidinggevende/coach. Je hebt kennis van een steriele werkomgeving. Je toont blijk van initiatief en gedrevenheid om zo de processen verder te ontwikkelen en te verbeteren. Je werkt graag in een streng gecontroleerde omgeving en strikte omkleedprocedures vormen geen probleem. Je bent communicatief sterk en weet anderen te overtuigen. 

Notre proposition

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Partagez cette offre d’emploi :