Purchaser

À propos du poste

Je bent verantwoordelijk voor het volledige inkoopproces van onze verschillende entiteiten, Infinity Pharma (OTC producten), Fagron Belgium (Grondstoffen en Medical Devices) en Fagron Sterile Services (aseptische en/of risicovolle bereidingen). Voor de uitvoering hiervan werk je nauw samen met je collega’s van de marketing- en kwaliteitsafdeling. Daarnaast sta je in voor de correcte bestelparameters in het ERP-systeem. Je staat in voor de opvolging van nieuwe innovaties, partnerships met de leveranciers en klachtenopvolging.

Je takenpakket bestaat enerzijds uit het verzorgen van de inkoopadministratie. Dit omvat onder andere het opmaken, verzenden en verwerken van inkoop- en productieorders. Je laat verkoop en voorraad naadloos op elkaar aansluiten, steeds in overleg met je sales- en marketingcollega’s. Daarnaast bouw je relaties op met je leveranciers en onderhandel je de beste voorwaarden voor Fagron op gebied van prijs, betaaltermijn en service, zonder daarbij in te boeten op de kwaliteit van het product. Je ontwikkelt en implementeert strategieën om het risico op stockbreuk minimaal te houden.

Je rapporteert hierbij aan de Supply Chain Manager.

Distinguez-vous !

Je beschikt over de volgende kwalificaties, ervaring en capaciteiten:

Je genoot een bachelor of Master opleiding binnen een economische richting en je beschikt minstens over 5 jaar ervaring binnen aankoop. Je beschikt over analytische skills en hebt een goede kennis van de meest courante software (Word, Excel, PowerPoint, etc.).

Je werkt nauwkeurig en georganiseerd. Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je bent een echte teamplayer en niet bang om zelf initiatief te nemen.

Notre proposition

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.
Partagez cette offre d’emploi :