Commercial Controller

À propos du poste

Fagron Nederland is een van de grootste regio’s binnen EMEA met verschillende locatie door het gehele land. Voor onze locatie in Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een Commercial Controller. Als Commercial Controller heb je een goed gevoel voor cijfers, maar je bent daarnaast ool een volwaardig gesprek- en sparringpartner voor de business.

Je werkt nauw samen met collega`s van onder verschillende afdelingen en locaties. Je laat hen op inzichtelijke manier zien waar mogelijkheden voor verbetering zijn, gevolgd door concrete voorstellen om de daad bij het woord te voegen. Delegeren zit niet in je aard: je zorgt er proactief voor dat de plannen geïmplementeerd en gerealiseerd worden. Uiteraard niet in je eentje, maar samen met een team van collega`s uit zowel de functionele gebieden als finance.

Je hebt ervaring met controlling, je bent analytisch sterk en in staat om data op een zeer granulair niveau te doorgronden en er de juiste conclusies uit te trekken. Naast oog voor detail, kun je ook heel goed uitzoomen en behoud je altijd het overzicht. Je bent niet bang om de status quo uit te dagen en mensen te challengen. Dat we iets al jaren op een bepaalde manier doen, wil immers niet zeggen dat het niet beter kan. En dat is precies wat we met jou aan boord willen bereiken.

Een aantal andere verantwoordelijkheden als Commercial Controller zijn:

  • Gezamenlijke uitvoering van de maandelijkse consolidatie, alsmede de analyse en rapportage hierover
  • Het signaleren van trends en ontwikkelingen die de performance beïnvloeden
  • Het verbeteren van het interne control framework

Distinguez-vous !

Dit neem je mee:

  • Een afgeronde Bachelor opleiding in de richting bedrijfseconomie/finance/accountancy
  • Relevante werkervaring in financial controlling
  • In staat zijn om prioriteiten te stellen, overzicht te houden en doelen te behalen
  • Je werkt gestructureerd en planmatig, maar weet door een praktische en hands-on instelling ook adhoc vragen efficiënt aan te pakken.
  • Je hebt goede communicatieve skills en beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift

Notre proposition

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Functiebeschrijvingen zijn moeilijk te interpreteren. We begrijpen dat je misschien niet alle bovenstaande vakjes aan vinkt. De waarheid is dat wij dat ook niet doen. Als je enthousiast bent over onze aankomende uitdagingen, raden we je aan om nu te solliciteren.

Partagez cette offre d’emploi :