Sales Manager

About the job

Als Sales Manager voor de divisie Hospitals ben je verantwoordelijk voor het uitzetten van het commercieel beleid van deze divisie in België. Deze divisie focust zich op apothekers, directieleden en artsen binnen de ziekenhuismarkt en kan hen een heel innovatief en uitgebreid productengamma aanbieden. De focus ligt op de magistrale bereidingen en meer specifiek aseptische en niet-aseptische bereidingen.
Je takenpakket omvat onder andere:

  • Het stimuleren en coachen van je interne en externe medewerkers met het oog op het behalen van de vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Je formuleert hierbij targets en objectieven en bewaakt de teamgeest.
  • Het analyseren van cijfergegevens en vertalen naar commerciële targets welke je gestructureerd uitwerkt, aanstuurt en zorgvuldig opvolgt.
  • Het zoeken naar innovaties en trends binnen de markt en jezelf continu op de hoogte houden van nieuwe wetgeving en andere evoluties binnen de markt.
  • Het onderhouden van contacten met strategisch belangrijke (potentiële) klanten en regelmatig aanwezig zijn op seminaries, events, netwerkmomenten,…

Set yourself apart

Je beschikt over de volgende kwalificaties, ervaring en capaciteiten:

Je hebt een wetenschappelijke achtergrond gecombineerd met een Master diploma. Je kan terugblikken op een ruime ervaring in een commerciële rol binnen de ziekenhuiswereld. Je bent gebeten om je te verdiepen in de wereld van de magistrale bereidingen. Je bent een echte people manager, die betrokken is, een team kan inspireren en aanzetten tot topprestaties. Je handelt proactief en bent niet bang om een uitdaging aan te gaan. Je bent bij voorkeur in de regio woonachtig en drukt je vlot uit in het Nederlands, Frans en Engels.

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Share this job opening: