Plant Manager

About the job

Je werkt en leidt onze bereidingsunit te Bornem. Hier worden voor de ziekenhuismarkt aseptische en risicovolle bereidingen geproduceerd en gedistribueerd.

Als Plant Manager ben je verantwoordelijk voor:

  • Het ontwikkelen, coachen en motiveren van je medewerkers
  • Het beheren, plannen en organiseren van alle activiteiten op de site
  • Het nastreven van maximale efficiëntie en performantie van de plant op vlak van planning, veiligheid, kwaliteit, energieverbruik,...
  • Het opstellen van het budget op vlak van personeel, kosten, investeringen,... Je zorgt voor een goede opvolging en beheer van het budget
  • Samen met andere afdelingen de bereidingsunit verder uitbouwen tot een toonaangevende bereidingsapotheek in België

Set yourself apart

Je beschikt over de volgende kwalificaties, ervaring en capaciteiten:

Je beschikt over een master diploma in een wetenschappelijke of technische richting en toont sterke affiniteit met productie binnen de farmaceutische industrie. Je hebt een gedegen ervaring opgebouwd in het aansturen van een team van medewerkers bij voorkeur in een steriele/aseptische werkomgeving. Je bent enthousiast, gedreven en weet van aanpakken. Je gaat een uitdaging niet uit de weg. Je voelt je goed in een sales driven organisatie met start-up DNA. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Kennis van compounding is een pluspunt.

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Share this job opening: