Project Manager Compounding

About the job

Jij vindt het leuk om jouw stempel te drukken op de producten en diensten van Fagron. Je initieert projecten en werkt productideeën uit met als doel om onze producten en diensten verder te ontwikkelen. Dit doe je aan de hand van analyses en marktonderzoek.

 Jij bent adviseur voor apothekers en artsen en hebt de juiste kennis over de ruim 1000 producten van Fagron. Jij beoordeelt problemen en lost deze, als het even kan, ook meteen op. Dit alles om te zorgen dat patiënten worden voorzien in de meest effectieve geneesmiddelen.

 Samenwerken doe je graag. Met  productieapothekers om jouw product te ontwikkelen, met collega’s van Sales om de behoefte van de klant boven de tafel te krijgen en met de collega’s van Marketing bij een productlancering. Je zorgt dat je up-to-date bent én blijft van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. De rol van ‘interne vraagbaak’ vervul je dan ook van nature. Je deelt je farmaceutische kennis door vakinhoudelijk trainingen te ontwikkelen voor klanten en collega’s, daar draai jij je hand niet voor om. Je denkt in kansen en houdt wel van een uitdaging.

Set yourself apart

Jij herkent je in de volgende omschrijving:

  • Je hebt WO werk- en denkniveau.
  • Je bent apotheker in hart en nieren en hebt het diploma om dat aan te tonen
  • Communiceren doe je goed en met gemak
  • Daarbij ben je proactief en organisatorisch sterk
  • Je merkt metteen op dat erin deze zin vouten staan want jij beheerst de Nederlandse taal pervect.
  • En de Engels taal is ook helemaal jouw ‘cup of tea’
  • Microsoft Office heeft geen geheimen meer voor jou en....
  • Uiteraard herken jij je in de Fagron waarden!

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Share this job opening: