Sales Representative Noord-Oost NL

About the job

Als Sales Representative ben jij hét aanspreekpunt en een betrokken gesprekspartner voor apothekers op het gebied van farmaceutische bereidingen en het productpakket van Fagron. Met jouw commerciële inzicht en goede communicatievaardigheden weet jij het netwerk van klanten warm te houden en uit te breiden.

Word jij enthousiast van het bieden van de beste service aan klanten, weet jij creatieve oplossingen te bedenken en zet jij data-analyse om een concrete acties? Laat ons dan weten wie jij bent!

Binnen deze functie ga jij regelmatig op bezoek bij klanten om hen te adviseren en enthousiast te maken over de producten van Fagron.  Met jouw goede onderhandel skills kom jij tot mooie samenwerkingen en weet je de klant tevreden te houden. Daarnaast ga je aan de slag met sales data en bedenk je innovatieve oplossingen om de resultaten te verbeteren. Je zal nauw samenwerken met de binnendienst om de klantwensen zo efficiënt mogelijk te coördineren en daarmee de service te vergroten. Plannen en organiseren is voor jou geen probleem en je voelt je verantwoordelijk voor mooie resultaten en tevreden klanten

Set yourself apart

Beschik jij over een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting Farmakunde, Bedrijfskunde of Commerciële Economie en ben jij woonachtig in Noord-Oost Nederland? Heb jij een gezonde sales drive maar weet je dat mooi te combineren met sterke sociale skills? Dan zijn wij op zoek naar jou!

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Share this job opening: