Marketing Medewerker

About the job

Jij zet Fagron op de kaart. En hoe! Door jouw creatieve online- en offline uitingen zorg jij dat alle ogen op ons gericht zijn én blijven. Jij onderhoudt de verschillende websites, webshop en ons klantenbestand. Je ondersteunt jouw Marketing collega's bij diverse online en offline uitingen; presentaties, advertenties, flyers, nieuwsbrieven, uitnodigingen, banners. Je zet de puntjes op de spreekwoordelijke 'i'. Ook de vormgeving en ontwerpen van onze verpakkingen zijn met jouw gevoel voor detail in goede handen. Je komt terecht in een dynamisch - en natuurlijk - super leuk team.

Jouw vrienden omschrijven je als energiek en creatief. 'Pietje Precies' is jouw bijnaam vanwege jouw altijd aanwezige nauwkeurigheid en gevoel voor detail. Je bent een energiek en creatief persoon. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en kunt snel schakelen tussen werkzaamheden. Daarnaast ben je altijd gefocust op een goed resultaat.

Set yourself apart

 Jij herkent je in de volgende omschrijving.

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
  • Je komt nog maar net op de arbeidsmarkt kijken of hebt al een beetje ervaring opgedaan bij een andere werkgever. 
  • Het onderhouden van een website via een CMS heb je eerder gedaan,
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. 
  • Je bent uitermate handig met Photoshop, Indesign, Illustrator en CMS.
  • Ervaring met Google Analytics heb je bij voorkeur ook.. 
  • En we worden al helemaal blij als je ook affiniteit hebt met fotografie en video..

Last but not least: Je herkent je volledig in de kernwaarden van Fagron!

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende, fulltime functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Share this job opening: