Business Consultant

About the job

Als Business Consultant binnen Fagron werk je op het snijvlak van ICT en bedrijfsprocessen. Je bent een volwaardige sparring- en adviespartner voor onze dochterbedrijven. Digitale transformatie staat hoog op de agenda en als Business Consultant speel je een sleutelrol in het zoeken naar nieuwe business mogelijkheden.

Je hebt een leidende rol in het optimaliseren van business processen, het bepalen van de informatiebehoefte, opstellen van business cases en het maken van de juiste functionele specificaties voor ICT oplossingen binnen het Fagron ICT landschap. Dit landschap bestaat o.a. uit meerdere Microsoft Dynamics Navision omgevingen welke de komende jaren gemigreerd gaan worden naar Microsoft Dynamics AX, Dynamics 365.
De implementatie van projecten zal jouw verantwoordelijkheid zijn. Daarnaast kun je ook onderdeel zijn van het implementatie team en train je de stakeholders met als doel de applicaties effectief in gebruik te nemen.
Binnen deze rol heb je veel contact met Fagron collega’s in binnen- en buitenland.

Set yourself apart

Jij herkent je in de volgende omschrijving:

• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
• Je kunt zelfstandig grote projecten managen;
• Bij voorkeur kennis van Microsoft Dynamics AX, Dynamics 365, Office 365, Power BI;
• Kennis van de Scrum, Agile methodiek en Prince2 (certificering pré);
• Gevorderde analytische skills;
• Ervaring met procesmodellering en het uitvoeren van impactanalyses;
• Gevorderde communicatie skills op alle vlakken en niveaus, voor klanten en collega’s.

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.
Share this job opening: