Finance Manager

About the job

Als Finance Manager ben je verantwoordelijk voor de analyse en rapportages van financiële rapportages van de Nederlandse entiteiten van Fagron. Naast een sterke vakinhoudelijke component ligt de uitdaging, als MT lid, in het managerial verbinden en in het beheren en optimaliseren van de financiële organisatie. Je beoordeelt of de performance in lijn is met de strategie en doelstellingen van de organisatie en rapporteert hierover. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies met betrekking tot financiële systemen, investeringen, ontwikkelingen, kostprijzen, efficiency verbeteringen en resultaten. Daarnaast ben jij (eind)verantwoordelijk voor de financiële administratie, budget & forecast cyclus, periodieke afsluiting en reporting, en het operationeel aansturen van het finance team.

Je vervult een belangrijke rol bij het signaleren van trends en ontwikkelingen die de performance van Fagron beïnvloeden en levert toegevoegde waarde aan de besluitvorming op operationeel, tactisch en strategisch niveau door het adviseren van het MT.
Je staat in nauw contact met de lokale Business Controllers van diverse Nederlandse entiteiten en fungeert als adviseur en sparringpartner voor hen.. Incidenteel reis je naar de lokale bedrijven om ondersteuning te beiden en de financiële processen te optimaliseren.

Set yourself apart

Je beschikt over de volgende kwalificaties, ervaring en capaciteiten:

• Je hebt een WO diploma in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
• Je hebt 5-10 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een beursgenoteerde of complexe organisatie;
• Je hebt een sterk analytisch vermogen en uitstekende Excel vaardigheden;
• Je bent resultaatgericht, service-minded, hands-on en pragmatisch en je kan uitstekend uit de voeten in een dynamische no-nonsense organisatie;
• Je hebt uitstekende communicatieve skills en beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift;
• Last but not least: Je herkent je volledig in de kernwaarden van Fagron!

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.
Share this job opening: