IT Operations Project Manager

About the job

Innovatie en digitalisering staat bij ons hoog op de agenda. Om marktleider te blijven, moeten we met de nieuwe digitale technieken mee en daarvoor zijn wij op zoek naar mensen die Fagron naar het volgende niveau willen tillen.

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een IT Operations Project Manager. Als projectleider zul je verantwoordelijk zijn voor zowel infra gerelateerde projecten als ook applicatie projecten. Dit kunnen lifecycle projecten zijn (vervanging hardware, upgrades) maar ook het uitrollen van nieuwe diensten (Skype for Business als telefonie oplossing, SharePoint, Windows 10). Ook het opzetten van nieuwe (Azure) datacenters zal onderdeel kunnen zijn van jouw projectportfolio. Daarnaast zoeken we iemand die verder kijkt dan hetgeen wat gevraagd wordt en zelf onderzoekt wat er nodig is om de bedrijfsvoering te optimaliseren en efficiënter te maken.

Jij hebt enkele jaren ervaring als projectmanager en hebt een IT achtergrond. Bij voorkeur heb je zelf ooit een uitvoerende rol gehad en ben je doorgegroeid naar projectmanager. Je bent in staat om de vertaalslag te maken van een technisch verhaal naar een managementversie. Je kunt dit verhaal vervolgens ook goed overdragen aan de business en het management. Daarnaast heb je een ‘hands on’ mentaliteit en schrik je er niet van om ook zelf met je schoenen in de modder te staan.

We zijn op zoek naar iemand die snel kan schakelen, anderen mee kan nemen in zijn/haar visie en denkwijze, in oplossingen denkt en vooral enthousiast en energiek is.

Set yourself apart

  • HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 2 jaar projectmanagement ervaring
  • Kennis van Prince2, Lean, Scrum en/of Agile methodieken
  • Sterke technische achtergrond. Verstand van IT.
  • Ervaring met zowel infrastructuur als applicatie projecten
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Share this job opening: