Dynamics 365 AX Consultant

About the job

Innovatie en digitalisering staat bij ons hoog op de agenda. Om marktleider te blijven, moeten we met de nieuwe digitale technieken mee en daarvoor zijn wij op zoek naar een expert die Fagron naar het volgende niveau wilt tillen.

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Dynamics 365 AX Consultant. Als Dynamics 365 AX Consultant binnen Fagron werk je op het snijvlak van ICT en bedrijfsprocessen. Je bent een volwaardige sparring- en adviespartner voor onze dochterbedrijven. Als Dynamics 365 AX Consultant speel je een sleutelrol in het zoeken naar nieuwe business mogelijkheden.

Je hebt een leidende rol in het optimaliseren van business processen, het bepalen van de informatiebehoefte, opstellen van business cases en het maken van de juiste functionele specificaties voor ICT-oplossingen binnen het Fagron ICT-landschap. Dit landschap bestaat o.a. uit meerdere Microsoft Dynamics Navision, AX-omgevingen welke de komende jaren gemigreerd gaan worden naar Dynamics 365.

Samen met de andere consultant ben je verantwoordelijk voor verschillende Dynamics 365 AX implementaties in binnen- en buitenland.
We zijn op zoek naar iemand die snel kan schakelen, anderen mee kan nemen in zijn/haar visie en denkwijze, in oplossingen denkt en vooral enthousiast en energiek is.

Set yourself apart

Jij herkent je in de volgende omschrijving:

• Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
• Bij voorkeur kennis van Microsoft Dynamics AX, Dynamics 365
• Kennis van Prince2, Lean, Scrum en/of Agile methodieken
• Analytisch sterk
• Ervaring met procesmodellering en het uitvoeren van impactanalyses
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.
Share this job opening: