Stage ICT

About the job

Binnen Fagron zijn we op zoek naar een stagiaire die voor een minimaal 5 maanden werkzaam zal zijn op onze IT-afdeling.

Wij bieden je een dynamisch en gevarieerde stageplek aan op onze Global IT-afdeling waarin je veel kunt leren en jezelf in een brede vorm kunt ontwikkelen.

Wil jij je kennis nu al in de praktijk brengen terwijl je door ons begeleidt en ondersteund wordt? Wil je je eigen verantwoordelijkheden tijdens je stage en wil je aan het einde echt iets neer hebben gezet waar je trots op bent? Ben je secuur, leergierig, sta je stevig in je schoenen en flexibel? Dan heb ik de functie voor jou.

Voor onze IT Delivery afdeling in het Global Service Center te Rotterdam zijn we opzoek naar een stagiaire. De afdeling IT delivery is verantwoordelijk voor een stabiel en effectief computing platform voor de applicaties van onze eindgebruikers. Wij bieden deze dienst aan op basis van de laatste Microsoft technologieën, zoals: Windows, Hyper-V, Azure, Office 365 en System Center. Om onze dienstverlening verder te professionaliseren zijn we op zoek naar een stagiaire die ons kan helpen met het nemen van de volgende stap op monitoring gebied. Wij willen graag ons applicatielandschap inzichtelijk maken d.m.v. ketenmonitoring om hier meer inzicht in te krijgen en uitgebreidere rapportages over te kunnen maken. Dit is jouw kan om deze taak op te pakken!

Set yourself apart

Jij hebt een passie voor techniek in het algemeen en IT in het bijzonder. Jij wil graag een carrière opbouwen in de IT en je doet dit met het volgen van een MBO (of HBO) studie. Naast die opleiding is het hebben van affiniteit en/of kennis hebben van Microsoft infrastructuren zowel on-premise als in de cloud een grote plus. Jij maakt je nieuwe technologieën snel eigen en kan snel en gestructureerd werken in een snelle en dynamische IT-afdeling. We zijn een internationale organisatie dus je kan je ook verstaanbaar maken in het Engels. Voor alle andere zaken zullen onze engineers je ondersteunen.

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Een leuke stage met veel ontwikkelingsmogelijkheden en een stagevergoeding van €400 op basis van een 40-urige werkweek.

Share this job opening: