Product Innovation Specialist

Sobre o trabalho

Voor ons kantoor in Capelle aan den IJssel zijn we op zoek naar een:

Product Innovation Specialist (apotheker)

Als onze toekomstige collega-apotheker ga jij met jouw kennis en creativiteit bijdragen aan oplossingen voor kleine patiëntengroepen en landelijke geneesmiddeltekorten. Jij vindt het leuk om jouw creativiteit te benutten om innovatieve Fagron producten te ontwikkelen.

Je initieert projecten en werkt product ideeën uit met als doel om onze producten en diensten verder te ontwikkelen. Dit doe je door je farmaceutische kennis in te zetten en met behulp van analyses, marktonderzoek of wetenschappelijk studies tot het juiste product te komen voor die kleine patiëntengroep.

Jij bent adviseur voor apothekers en artsen en hebt de juiste kennis over de ruim 3000 producten van Fagron. Jij beoordeelt problemen en lost deze, als het even kan, ook meteen op. Dit alles om te zorgen dat patiënten worden voorzien van de meest effectieve geneesmiddelen.

Samenwerken doe je graag:

Bijvoorbeeld met productieapothekers om jouw product te ontwikkelen en te lanceren soms zelfs binnen 3 maanden!

Of collega’s van Sales om de behoefte van de zorgverlener helder te krijgen en met de collega’s van Marketing en Inkoop bij een product lancering.

Je zorgt dat je up-to-date bent én blijft van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied door het bezoeken van congressen.

De rol van ‘interne vraagbaak’ vervul je dan ook van nature. Je deelt je farmaceutische kennis door vakinhoudelijk trainingen te ontwikkelen voor zorgverleners en collega’s. Je denkt in kansen en houdt wel van een uitdaging.

Seja a diferença

Jij herkent je in de volgende omschrijving:

  • Je hebt WO werk- en denkniveau;
  • Je bent apotheker en hebt interesse in het ontwikkelen van geneesmiddelen;
  • Net afgestudeerd of 1-5 jaar relevante werkervaring;
  • Communiceren met verschillende partijen doe je met gemak;
  • Daarbij ben je proactief en organisatorisch sterk;
  • Je merkt metteen op dat erin deze zin vouten staan want jij beheerst de de Nederlandse taal perfect;
  • Uiteraard herken jij je in de Fagron waarden!

 

O que oferecemos?

Bij Fagron bieden we jou een uitdagende en afwisselende functie waarin je echt het verschil kunt maken. Als Product Innovation Specialist krijg je de ruimte om jouw creatieve ideeën en farmaceutische kennis in te zetten binnen een dynamische werkomgeving.

Competitieve voorwaarden: Een marktconform salaris van €3500 - €4500 per maand (o.b.v. 40 uur) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 28 vakantiedagen.

Flexibiliteit en balans: De functie biedt flexibiliteit met een werkweek van 32-40 uur. Je werkt thuis, op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en/of enkele weken per jaar op jouw favoriete plek op aarde.

Innovatieve werkomgeving: Werk in een organisatie waar innovatie centraal staat en jouw ideeën gewaardeerd en uitgevoerd worden.

Professionele groei: Wij investeren in jouw ontwikkeling met mogelijkheden voor opleidingen en trainingen

Gemotiveerd team: Sluit je aan bij een jong en enthousiast innovatieteam van zeven academici die samen streven naar hoogwaardige oplossingen voor patiënten.

 

Compartilhar esta vaga: