Apothekersassistent(e)

About the job

Apothekersassistent(e), kwaliteitsmedewerker of quality control analyst. Eigenlijk maakt de naam niet zo uit, het gaat natuurlijk om de inhoud!


Samen met twee collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de afdeling Quality bij Fagron Nederland. Met jouw kennis van GDP en GMP zie jij erop toe dat de processen foutloos verlopen. Gaat het toch ergens mis dan weet je met jouw kennis snel en adequaat te handelen. Klachten, changes, vrijgifte, afwijkingen; je ziet het als uitdaging om hier een zo goed mogelijk vervolg op te geven. Op het gebied van quality ben jij hét aanspreekpunt voor onze compounding partners, klanten en collega’s. Je vindt het leuk om in een team te werken en haalt energie uit je werk en de mensen om je heen.

Set yourself apart

Je herkent je in de onderstaande omschrijving:
* Je hebt al wat ervaring opgedaan als apothekersassistent(e) en bent toe aan en vervolgstap.
* Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar.
* Je hebt natuurlijk goede kennis van de wet- en regelgeving.
* Je vindt het leuk om in een organisatie te werken met korte lijnen.
* Je bent communicatief sterk, secuur, pragmatisch en proactief ingesteld.
* Je beschikt over een gezonde dosis ‘common sense’.
* De kernwaarden van Fagron zijn op jouw lijf geschreven.

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie met uitzicht op een vast contract! Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Herken jij je in dit profiel en ben jij toe aan een nieuwe stap? Solliciteer dan direct middels de sollicitatiebutton onder aan de pagina!


Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Renee Ruiter (HR Business Partner) via 06 18195188.

Share this job opening: