Corporate Controller

About the job

Voor onze Global Service Center in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Corporate Controller die het team komt versterken. Als Corporate Controller ben je verantwoordelijk voor de beoordeling of de performance in lijn is met de strategie en doelstellingen van de organisatie en rapporteert hierover. Periodiek draag je zorg voor het analyseren en consolideren van financiële rapportages van de organisatie.

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en wil je jezelf verder ontwikkelen. Je hebt een sterk analytisch vermogen en oog voor detail. Jij voelt je thuis binnen een dynamische en internationale organisatie.

Je vervult een belangrijke rol bij het signaleren van trends en ontwikkelingen die de performance van Fagron beïnvloeden. Je bent tevens nauw betrokken bij het verbeteren van het interne control framework. Je staat in nauw contact met de lokale Business Controllers en Area Finance Managers in diverse landen en fungeert als adviseur en sparringpartner voor hen. Je neemt tevens deel aan internationale projecten en bent medeverantwoordelijk voor het integratietraject na een overname. Naar de vaste werkzaamheden vind je het leuk om ad-hoc vraagstukken uit te zoeken en daarbij ondersteuning te bieden.

Set yourself apart

  • Je hebt een WO-diploma in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring, bij voorkeur opgedaan binnen de big 4
  • Ervaring met IFRS is een must
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en uitstekende Excel vaardigheden;
  • Je bent resultaatgericht, service-minded, hands-on en pragmatisch en je kan uitstekend uit de voeten in een dynamische no-nonsense organisatie
  • Je hebt uitstekende communicatieve skills en beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift
  • Last but not least: Je herkent je volledig in de kernwaarden van Fagron!

Je werkt gestructureerd en planmatig, maar weet door een praktische en hands-on instelling ook ad hoc vragen efficiënt aan te pakken. Als Corporate Controller ben je uitstekend in staat om met interne en externe betrokkenen te communiceren en hun vraag in kaart te brengen.

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Share this job opening: