Financial Controller

About the job

Voor onze Global Service Center in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Financial Controller. Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de beoordeling of de performance in lijn is met de strategie en doelstellingen van de organisatie en rapporteert hierover. Periodiek draag je zorg voor het analyseren en consolideren van financiële rapportages van de organisatie.

Je vervult een belangrijke rol bij het signaleren van trends en ontwikkelingen die de performance van Fagron beïnvloeden en levert toegevoegde waarde aan de besluitvorming op operationeel, tactisch en strategisch niveau door het adviseren van het management en directie. Je bent tevens nauw betrokken bij het verbeteren van het interne control framework. Je staat in nauw contact met de lokale Business Controllers en Area Finance Managers in diverse landen en fungeert als adviseur en sparringpartner voor hen. Je neemt tevens deel aan internationale projecten en bent mede verantwoordelijk voor het integratietraject na een overname. Incidenteel reis je naar de lokale bedrijven om het financiële integratietraject te versoepelen.

Set yourself apart

  • Je hebt een WO diploma in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring, bij voorkeur opgedaan binnen de big 4
  • Ervaring met IFRS is een must
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en uitstekende Excel vaardigheden;
  • Je bent resultaatgericht, service-minded, hands-on en pragmatisch en je kan uitstekend uit de voeten in een dynamische no-nonsense organisatie
  • Je hebt uitstekende communicatieve skills en beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift
  • Last but not least: Je herkent je volledig in de kernwaarden van Fagron!

Het is belangrijk dat je houdt van de dynamiek op de Global Controlling afdeling. Kernwoorden voor deze dynamiek zijn: snelheid, flexibiliteit, internationaal georiënteerd, kwaliteits- en veranderingsgericht. Je werkt gestructureerd en planmatig, maar weet door een praktische en hands-on instelling ook ad hoc vragen efficiënt aan te pakken. Als Financial Controller ben je uitstekend in staat om met interne en externe betrokkenen te communiceren en hun vraag in kaart te brengen. Als ambassadeur van de Finance Corporate standaarden, ben je een perfecte adviseur en change manager.

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Share this job opening: