Project Manager Compounding

About the job

Als onze toekomstige collega-apotheker ga jij met jouw kennis en creativiteit bijdragen aan oplossingen voor kleine patiëntengroepen en landelijke geneesmiddeltekorten.

Jij vindt het leuk om jouw stempel te drukken op de producteninnovaties van Fagron. Jouw ultieme doel: jouw nieuwe product of productinnovatie als trigger boven aan de volgende vacature.

Je initieert projecten en werkt product ideeën uit met als doel om onze producten en diensten verder te ontwikkelen. Dit doe je door je farmaceutische kennis in te zetten en met behulp van analyses, marktonderzoek of wetenschappelijk studies tot het juiste product te komen voor die kleine patiëntengroep.

Jij bent adviseur voor apothekers en artsen en hebt de juiste kennis over de ruim 1500 producten van Fagron. Jij beoordeelt problemen en lost deze, als het even kan, ook meteen op. Dit alles om te zorgen dat patiënten worden voorzien van de meest effectieve geneesmiddelen.

Samenwerken doe je graag:

Bijvoorbeeld met productieapothekers om jouw product te ontwikkelen en te lanceren soms zelfs binnen 3 maanden! Of met collega’s van Sales om de behoefte van de zorgverlener helder te krijgen en met de collega’s van Marketing en Inkoop bij een product lancering.

Je zorgt dat je up-to-date bent én blijft van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied door het bezoeken van congressen. De rol van ‘interne vraagbaak’ vervul je dan ook van nature.
Je deelt je farmaceutische kennis door vakinhoudelijk trainingen te ontwikkelen voor zorgverleners en collega’s.

Je denkt in kansen

Set yourself apart

Jij herkent je in de volgende omschrijving:

• Je hebt WO werk- en denkniveau;
• Je bent apotheker en hebt interesse in het ontwikkelen van geneesmiddelen;
• Net afgestudeerd of 1-5 jaar relevante werkervaring;
• Communiceren met verschillende partijen doe je met gemak;
• Daarbij ben je proactief en organisatorisch sterk;
• Je merkt metteen op dat erin deze zin vouten staan want jij beheerst de Nederlandse taal pervect.
• En de Engelse taal is ook helemaal jouw ‘cup of tea’.

Uiteraard herken jij je in de Fagron waarden!

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een jong en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.
Share this job opening: