Accounting Assistant

About the job

Samen met het finance team ben je onder andere verantwoordelijke voor:•Boeken van bankuittreksels volgens de interne reglementering;•Verwerken van aankoopfacturen;•Debiteurenbeheer;•Meewerken aan de maand- en jaar afsluitingen;•Ondersteuning in finance projecten en andere ad hoc vragen.

Set yourself apart

Je beschikt over de volgende kwalificaties, ervaring en capaciteiten:-Je hebt een bachelor diploma in een boekhoudkundige richting en een eerste relevante ervaring is een grote plus.-Je kan werken met de meest courante software. -Je bent gebeten door cijfers en beschikt over een analytisch vermogen. -Je bent bereid om zich te engageren en op korte termijn veel bij te leren. -Je bent een teamplayer en voelt je goed in een vlakke, no-nonsense cultuur.-Je kiest bewust voor een halftijdse functie (bij voorkeur elke dag in de voormiddag aanwezig).

What’s on offer?

Wij bieden je een afwisselende functie in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team en krijgt volop ruimte tot zelfontplooiing met voldoende perspectieven voor professionele groei. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.
Share this job opening: