Warehouse Support

O pracy

Fagron is internationaal marktleider op het gebied van farmaceutische bereidingen. Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van leven van miljoenen patiënten wereldwijd. In Hoogeveen beschikken wij over twee locaties, hier worden geneesmiddelen op voorraad geproduceerd, en op individuele basis, voor patiënten in Nederland. Zonder de logistiek rondom de bereiding (voorbereiden en verzenden) kunnen we de patiënt niet helpen! Ons Warehouse team bestaat uit een zestal gedreven en vrolijke collega’s die samen zorgen dat alle logistieke processen binnen het bedrijf soepel verlopen.

Kerntaken van de functie zijn:

  • In ontvangst nemen van binnenkomende goederen, en inboeken in het ERP systeem
  • Picken en verzendklaar maken van bestellingen voor interne en externe klanten.
  • Picken van grondstoffen en materialen voor de productie.
  • Schoonhouden en onderhouden van het magazijn en het materiaal en het uitvoeren van tellingen.

Oferujemy

Je komt binnen in een divers, vrolijk en gedreven team waar veel afwisseling binnen je functie mogelijk is. Om je fit te houden zorgen wij iedere dag voor vers fruit en kan je gebruik maken van een fietsplan. De medewerkerscommissie zorgt voor de nodige ontspannende uitjes en activiteiten. Ook wordt er veel aandacht besteedt aan training en scholing zodat jij je werk zo goed mogelijk kan blijven doen.

Kortom,  een leuke, specialistische functie in een gedreven en groeiend bedrijf. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Apotheken.

Udostępnij informację na temat tego wakatu: